Нека да подкрепим петициата за ин-витро
Публикувано 28 December 2008 - 06:28 PM
не е подписал петицията!?
От две години съм в чужбина и ми е омръзнало от български
псевдо " патриоти ", които седнали на маса оправят не6тата в България.С приказки ни6то не става,а с дела.Но в повечето
случаи се стига до там,че човек се бори за не6то което го засяга лично,а когато се отнася да подкрепи някой друг,започва да се спотайва.
Това изглежда е типична българска черта и животът в чужбина не я променя.
Публикувано 29 December 2008 - 12:50 AM
Първо, на български няма буква "6". Второ - петицията също е вид "приказки", а не "дела". Трето - както сам/а разбираш, хората на този сайт са в чужбина - какво общо имат с акция, която опитва да направи нещо в България?
Публикувано 29 December 2008 - 10:55 PM
Знам,че тази петиция е безмислена,но знае ли човек? Аз съм на мнение,че е по-добре да правиш нещо безсмислено,отколкото нищо.
Аз лично имам такъв проблем в семейството си,а и все пак става дума за български семейства и български деца.
На мен лично ми се иска България да стане нормална държава и ако мога да направя нещо от тук, бих го направила.
Публикувано 30 December 2008 - 02:23 AM
Публикувано 30 December 2008 - 05:28 AM
Протести имаше. Жени с празни бебешки колички протестираха пред народното събрание, Имаше и срещи с депутати от здравната комисия, дори се разрази скандал!! Един от членовете на комисията предложи на една от жените от фондацията да и направят бебе "Инвивро"... Гласуването мина със над 80 ваздържали се!!!! Поредната форма на дебилизъм,. Най-абсурдното: над 30 човека подписали се по законопроекта, в последствие гласуват въздаржал се!!!
Публикувано 30 December 2008 - 10:55 AM
Аман от малумните селяндури в парламента. Ебати боклука, така да се подиграва на хората, а после същите тия нещастници ще агитират народа да прави деца, за да има от кой да крадат и в бъдеще.
Публикувано 30 December 2008 - 03:31 PM
Публикувано 30 December 2008 - 11:10 PM
Единственото,което можеш да направиш от такова голямо разстояние е да се подпишеш на някоя петиция или да си кажеш,че това не те засяга и да оставиш хората в България да се оправят сами.А като си отидеш през лятото ,да се възмущаваш,че нищо не се е променило към по-добро.
Публикувано 31 December 2008 - 12:37 PM
Публикувано 03 January 2009 - 10:42 AM
Публикувано 03 January 2009 - 04:04 PM
Ха, интересно дали са похарчили другите 10 милиона от парите дето Първанова е искала за инвитрото само за 100 пенсионера?
Политиците имат доста извратени представи относно простите математически операци - събиране и изваждане.
Другото чудно е дали тези пенсионери са били социално слаби или са от тези участвали в създаването на пирамидите - с по 8000 левови пенсийки?

Вход

Цитирай няколко